Agencija za nekretnine

Fima-nekretnine je firma osnovana 2007. godine i specijalizovana za područje opštine Zvezdara (Gradska bolnica, Učiteljsko naselje, Mirijevo, Medaković), a od nedavno smo počeli da posredujemo u kupoprodaji i na ostalim gradskim opštinama sve u skladu sa zakonom o posredovanju nepokretnost koji je stupio na snagu u oktobru 2013 godine.

Od aprila 2014. godine smo stalna članica grupacije posrednika u prometu nepokretnosti pri Privrednoj komori Srbije.

Od maja 2015. godine smo upisani i u registar posrednika pri Ministarstvu trgovine, telekomunikacija i turizma pod rednim brojem 099.

Nastali smo sa ciljem da olakšamo poslovanje nama dobro poznatih INVESTITORA čija smo sestrinska kompanija, kao i da izađemo u susret klijentima da što lakše dođu do stana, poslovnog prostora ili bilo koje druge nepokretnosti i to bez rizika.

Na našoj internet prezentaciji možete videti slike objekata u kojima smo aktivno učestvovali u gradnji i uveriti se u njihov kvalitet, ali i videti slike zgrada koje su u izgradnji, kao i slike preseka zgrada na kojima se vidi struktura i raspored svih stanova.

S poštovanjem, Milovan Ilić - direktor

 

fima nekretnine o nama galerija
fima nekretnine o nama galerija
fima nekretnine o nama galerija
fima nekretnine o nama galerija
jastuci smrtovnice osmrtnice
2023. Sva prava zadržana. Fima nekretnine.
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.